Author Archives: Saida

Loppemarked lørdag den 20. maj 2017   Vi håber at vejret er lige så fint, som det plejer at være, når Nenkashe holder sit årlige loppemarked.   Vores stand ligger tæt ved udskænkningsboden på parkeringspladsen bag Frederiksberg Rådhus.   Vi holder åbent fra kl 9 til 15.   Vi har alt, lige fra kongeligt porcelæn til … Continue reading »

Kategorier: Nyheder | Skriv en kommentar

Generalforsamling Årets GF afholdes tirsdag den 21/3-2017 kl 19 hos Sonne & Rønnow, Rolighedsvej 22, 2. tv. på Frederiksberg   Husk at kontingent for 2017 skal være betalt inden GF for at have stemmeret. Nyt fra Kenya Året har været begivenhedsrigt. Otte piger har færdiggjort primary school og skal starte på secondary school ganske snart … Continue reading »

Kategorier: Nyheder | Skriv en kommentar

Tak til alle jer, der var med til at gøre støttefesten til en fantastisk og meget indbringende dag   Alle udgifter i forbindelse med støttefesten er nu betalt, og vi kan glæde os over, at vi er nået helt op på 73.000 kr. I beløbet er også donationer givet i forbindelse med Støttefesten. Omkring 200 mennesker gik igennem dørene. På … Continue reading »

Kategorier: Nyheder | Skriv en kommentar

Årets støttefest står lige for dørene Lørdag den 8. oktober kl 12 åbner Borups Højskole dørene til en forrygende dag. De smukke flyers med dagens program er klar til at blive fordelt. Programmet for dagen er helt fantastisk. Travle medlemmer er ved at lægge den sidste hånd på planlægningen af dagen. Kom i god tid, så du kan få … Continue reading »

Kategorier: Nyheder | Skriv en kommentar

Vi holder støttefest den 8. oktober 2016 Borups Højskole åbner igen i år deres smukke lokaler for os. Inviter venner og familie til en forrygende dag med et spændende program og masser af muligheder for både børn og voksne til at støtte masaipigernes skolegang i Kenya.     Nyhedsbrev fra Silole     Objectives for the first 6 months, … Continue reading »

Kategorier: Nyheder | Skriv en kommentar