Author Archives: Saida

Stor tak til Mercurfonden Vi er taknemmelige for, at Mercurfonde valgte at donere 12.000 kr til at afholde seminar for pigerne også i 2022. Som I kan se i Siloles nyhedsbrev, betyder disse seminarer meget for pigerne, som gennem året er langt, langt væk fra både deres familier og fra Nenkashes ledelse. Nyhedsbrev fra Kenya … Continue reading »

Kategorier: Nyheder | Skriv en kommentar

Nenkashe holder loppemarked i Højskoleforeningens have på Damstien 25 i Vanløse søndag den 23. august kl. 11 – 17. Du kan gøre et godt køb og samtidig støtte ‘Homeschooling’ til Nenkashes masaipiger, som mangler mad og mulighed for at få undervisning fordi risiko for Coronasmitte har lukket alle skolerne i Kenya indtil efter jul. Lige nu … Continue reading »

Kategorier: Nyheder | Skriv en kommentar

MS støtter Unge grafitti-kunstnere, som spreder oplysning om Covid-19 Livet er hårdt i Kenya (klik ind og læs mere i nyhedsbrevet) I det tidlige forår blev landet hærget af store græshoppesværme som åd – det der skulle have været den første gode høst efter mange års tørke. Efter det kom der voldsomme regnskyl, der forårsagede … Continue reading »

Kategorier: Nyheder | Skriv en kommentar

Godt nytår og en varm tak til medlemmer og generøse givere.   Målet for indsamlingen i 2019 var 80.000 kr. Vi kan glæde jer med, at vi nåede helt op på 115.594 kr. Silole Mpoke Grønlykke sender jer alle en taknemmelig hilsen med ønsket om et godt nytår og tak for jeres bidrag til pigernes … Continue reading »

Kategorier: Nyheder | Skriv en kommentar

Støttefest 2019 Tak til alle jer der kom og gjorde dagen til en succes, både hjælpere og gæster. Tak til Nathanaels Voksenkor med dirigenten Kathrin Thelén, til Jørgen Valdsgaards band med Lone Marker og Søren Hindborg på basguitar og Saxofon. Dagens indtægt blev 26.425 kr. dertil kom to donationer på i alt 4.000 kr, fra to … Continue reading »

Kategorier: Nyheder | Skriv en kommentar