Nyheder

Indslag skrevet i denne kategori bliver kun vist på forsiden.

Sidste nyt fra Kenya Forberedelse til opførelse af 2. fase af Livelihood Skills Center (Nenkashes “Vocational school”) er i fuld gang. Der er nu 18 elever i den lille “forberedelsesskole” (nurseryschool). Af de 7 elever, som lige er begyndt i Secondary school, er to af dem blevet optaget på en af de nationale skoler. En af … Continue reading »

Kategorier: Nyheder | Skriv en kommentar

Loppemarked lørdag den 20. maj 2017 gik godt. Vi havde et meget fint salg trods et meget skiftende vejr.   Nu er vi gået i gang med at forberede årets støttefest, som bliver afholdt på: Johan Borups Højskole Frederiksholms Kanal 24 lørdag den 30. september 2017, kl 12 – 17   Vi har brug for … Continue reading »

Kategorier: Nyheder | Skriv en kommentar

Generalforsamling Årets GF afholdes tirsdag den 21/3-2017 kl 19 hos Sonne & Rønnow, Rolighedsvej 22, 2. tv. på Frederiksberg   Husk at kontingent for 2017 skal være betalt inden GF for at have stemmeret. Nyt fra Kenya Året har været begivenhedsrigt. Otte piger har færdiggjort primary school og skal starte på secondary school ganske snart … Continue reading »

Kategorier: Nyheder | Skriv en kommentar

Tak til alle jer, der var med til at gøre støttefesten til en fantastisk og meget indbringende dag   Alle udgifter i forbindelse med støttefesten er nu betalt, og vi kan glæde os over, at vi er nået helt op på 73.000 kr. I beløbet er også donationer givet i forbindelse med Støttefesten. Omkring 200 mennesker gik igennem dørene. På … Continue reading »

Kategorier: Nyheder | Skriv en kommentar

Årets støttefest står lige for dørene Lørdag den 8. oktober kl 12 åbner Borups Højskole dørene til en forrygende dag. De smukke flyers med dagens program er klar til at blive fordelt. Programmet for dagen er helt fantastisk. Travle medlemmer er ved at lægge den sidste hånd på planlægningen af dagen. Kom i god tid, så du kan få … Continue reading »

Kategorier: Nyheder | Skriv en kommentar