Nyheder

Indslag skrevet i denne kategori bliver kun vist på forsiden.

Tusind tak for alle jeres bidrag. 2018 var det første år, hvor vi introducerede en række små indsamlingsarrangementer, fordi vi måtte undvære Borups Højskoles fine lokaler til den store støttefest. Vi var lidt betænkelige. Mon vi kunne nå vores målsætning på 90.000 kr. Vi er glade og lettede over, at det lykkedes i fin stil. … Continue reading »

Kategorier: Nyheder | Skriv en kommentar

Støttefesten i Metronomen Tak til både hjælpere og gavegivere for endnu en flot indsamlingsdag med et godt resultat. Kenya og hendes veninder gik rundt blandt publikum og fortalte om Nenkashes skole, som hun lige havde besøgt, og Silole og Saida fortalte om arbejdet i Nenkashe i Kenya og i Danmark

Kategorier: Nyheder | Skriv en kommentar

Familiedag i Metronomen på Frederiksberg Den 22. september 2018 kl 12 åbner vi dørene til en hyggelig familiedag i Frederiksberg Kommunes spillested Metronomen på Godthåbsvej 33. kl 12 spiller Jørgen Valdsgaards band evergreens fra  70-erne, 80-erne og 90-erne Kl 13 fortæller Silole Mpoke Grønlykke nyt fra Nenkashe, Kenya kl 14  fortæller Mette Hansen eventyr med … Continue reading »

Kategorier: Nyheder | Skriv en kommentar

En tur til Saltholm En herlig sejltur                                                                  To gæve sejlere fra Sundby Sejlforening har tilbudt at sejle os en tur til Saltholm. Sejlforeningen … Continue reading »

Kategorier: Nyheder | Skriv en kommentar

Krible Krable   Vi er så heldige, at Jens Hæstrup, som har et langt livs erfaringer som naturvejleder, åbner naturcentret på Vestamager for os søndag den 10. juni kl 10:30 – 14:30. Vi får lov at gå på opdagelse og finde planter og små og store dyr. Nogle planter kan bruges til at lave mad … Continue reading »

Kategorier: Nyheder | Skriv en kommentar