Nu er støtteforeningen en realitet

Posted by on March 22, 2011

Vi er netop vendt hjem efter en dejlig tur til Kenya, hvor vi boede hos Silole Mpoke Grønlykke, som vi har arbejdet sammen i Københavns Kommunes sundhedspleje. Silole har, sammen med venner og familie, startet et skoleprojektet “Nenkashe Educational Center”, NEC, som skal give maasai-piger skolegang og uddannelse, der giver dem mulighed for selv at bestemme over deres liv.

Marianne og jeg har besluttet at oprette en støtteforening til projektet i Kenya, så nu har du chancen for at være med til at støtte projektet.

Den 1. juni afholdt vi den stiftende generalforsamling i Støtteforeningen NEC. Der vil snarest blive lagt et referat af generalforsamlingen ud på hjemmesiden.

Hvis du er blevet nysgerrig, kan du kontakte os eller skrive kommentere her på bloggen!

Saida Karin Sonne, Formand og Marianne Dela Widenmann, Næstformand

One Response to Nu er støtteforeningen en realitet

  1. Saida

    Projektet arbejder fra semester til semester på, at skaffe penge nok til pigernes skolegang, tøj, lægehjælp m.m. Fordi projektet er blevet mere kendt i politiet og blandt socialarbejdere, er antallet af piger i projektet steget dramatisk indenfor de sidste måneder. Derfor mangler der penge til at betale for det nye skole-semester, som starter 1. maj. Støttegruppen vil gerne sende en samlet sum penge afsted omkring 1. maj. Har du lyst til at støtte skolegang for en gruppe maasai-piger i Kenya, vil vi gerne høre fra dig. Send en mail fra “kontaktsiden”. Marianne W. og Saida S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*