Spring til indhold

    Generalforsamling

    Årets GF afholdes tirsdag den 21/3-2017 kl 19

    hos Sonne & Rønnow, Rolighedsvej 22, 2. tv. på Frederiksberg

     

    Husk at kontingent for 2017 skal være betalt inden GF for at have stemmeret.

    Nyt fra Kenya

    Året har været begivenhedsrigt. Otte piger har færdiggjort primary school og skal starte på secondary school ganske snart  Læs mere i  Newsletter Dec 2016.

    To piger har færdiggjort secondary school og skal starte videregående uddannelse til august. Den ene af pigerne skal fortsætte på universitet. Vi ved endnu ikke hvilken uddannelse hun har kvalificeret sig til. Den anden pige fik ikke helt så gode karakterer, men Nenkashe vil prøve at finde en uddannelse til hende også.

    IMG-20170110-WA0000 (2)

    Den 10. januar 2017 åbnede første del af Nenkashes Vocational School, en Nursery School.  Otte børn og deres forældre mødtes med lærere og personalet på første skoledag. En måned senere har “Nursery-skolen” 13 børn i alderen 2 – 6 år. Den lille nursery school er oprettet på skolens grund, for at imødekomme et stort behov for naboerne til skolen.  Forældrene betaler for børnenes  skolegang, og dækker derved udgifterne til lærerlønninger. Skolen skal også bruges til praktiksted for elever fra Nenkashes Vocational School. Skolen vil fremover kunne tage imod pædagoger og pædagogstuderende  fra Danmark, som gerne vil give en hånd med i en måned eller to.