Støttefesten 2011

Posted by on December 1, 2011

Støttefesten blev en fantastisk dag takket være alle vore generøse gavegivere plus Flemming Jensen og Jess Myrthu – og takket være en stor indsats fra ihærdige medlemmer og nytilkomne hjælpere, men også fordi så mange mennesker kom og tømte deres lommer for kontanter.

Tusind, tusind tak for jeres overvældende gavmildhed og hjælpsomhed!

1. juni var vi en håndfuld mennesker med det til fælles at kende Silole og have ubegrænset tillid til at hvad hun gør, er det rigtige. Nu få måneder senere er vi blevet så mange, mange flere, og et fint og stemningsfuldt arrangement blev stablet på benene; næsten alting lykkedes!

Selv håndklæderne!

På en kostskole nede i Kenya vil der nu være 32 piger som intet, virkelig intet, ejer i verden – de stikker af i bare fødder – bortset fra et fedt, lækkert håndklæde fra Illums Bolighus. Med deres navn broderet på!

Sammen med disse håndklæder sender vi nu takket være jer en stabel penge afsted, så der er til flere semestre på skolen.

Festen har givet os mange nye medlemmer – og der kommer stadig flere næsten hver enste dag – det har bragt vores indsamlingsstatus op på 66.771 kr., mere end dobbelt så meget, som det mål vi satte os i sommeren 2011 – er det ikke fantastisk?

TAK FOR JERES HJÆLP!

De varmeste hilsener

Bestyrelsen, nenkashe.dk

 

3 Responses to Støttefesten 2011

 1. Claus Rønnow

  Kære Bestyrelse i Nenkashe Danmark!

  Tak for en imponerende dag med støttefest til fordel for Nenkashe.

  Der var dejlig stemning med masser af mennesker, fin maleriudstilling og loppemarked med mange spændende ting.

  Skuespiller Flemming Jensen var en fantastisk auktionarius. Han fik på en elegant og humoristisk måde de mange effekter til at gå til høje priser, så det må have givet godt i kassen til Nenkashes gode formål.

  Ligeledes fik Jess Myrthu banko-spillet afviklet flot, så præmierne kunne finde deres ejermand.

  Tak for en dejlig dag, hvor, ikke mindst, aftenens festmiddag virkelig var en oplevelse for ganen!

  Fortsat held og lykke med arbejdet

  Claus Rønnow

 2. Else Marie Buck

  “Støttefesten” was a fantastic day with so many fine details and a very good atmosphere. I believe that we are all aware that such initiatives like Nekeshe not only gives the 32 girls an education in safe surroundings, but also signals to the outer world that violence against women and girls, including FGM is a crime and is violating human rights.. We are in the season of 20 days of activism against violence against women which ends on 10th December with the Human Rights Day Unfortunately, there is a continued need to be alert to violence. To everybody who has done a big job to collect all the money in Denmark and to make a daily life in the Nekehshe Educational Centre in Kenya – congratulation and thanks again for a great day. Merry Christmas and all the best for 2012.

 3. Reson Sindiyo

  THANK YOU….Nenkashe Denmark for all your hard work,support and committment to Nenkashe Education Centre (Kenya). We are truly grateful and humbled. Your donation has made a BIG difference in the lives of the NENKASHE GIRLS….THANK YOU!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*