Aktiviteter

 

Planlagte aktiviteter

 

Generalforsamling og medlemsmøde

Den årlige generalforsamling finder stede den 22. marts 2018 kl 17:30-18:30 hos Saida Karin Sonne, Rolighedsvej 22, 2. tv., 1958 Frederiksberg C

I umiddelbar forlængelse af generalforsamlingen afholdes et “ide-møde”for medlemmer der gerne vil bidrage til planlægningen af det komme års aktiviteter.

20160618_102958

Loppemarked

I år regner vi med at få to stadepladser på det populære loppemarked bag Frederiksberg Rådhus, et i foråret og et i efteråret. Endnu ved vi ikke hvilke datoer det bliver, men så snart vi kender datoerne vil de blive meddelt her på siden.

 

9423 (2)

Frederiksberg kommunes musikhus, Metronomen, Aksel Møllers Have

 

Støttefest og andre “fundraising” aktiviteter

Den årlige støttefest for medlemmer og andre interesserede finder i år sted den 22 september i Metronomen på Frederiksberg. Det bliver en fest i mindre skala end vi har været vant til gennem nogle år, men dels kan vi ikke længere regne med at  råde over lokalerne i Johan Borups Højskole, dels slår vores kræfter ikke rigtig til længere, til så arbejdskrævende et arrangement. Vi vil i stedet satse på flere mindre, men stadig festlige og fornøjelige arrangementer! Mere om det efterhånden som planerne ligger klar!

 

  

Afholdte aktiviteter i de forgangne 12 måneder

 

Støttefesten 2017 fandt sted den 30. september

Det årlige loppemarked blev afholdt den 20. maj 2017

Foredrag i Odd Fellow logen den 8. februar 2017

 

Har I lyst til, at høre mere om Nenkashe Educational Center i Kenya, kan I aftale tid til et foredrag, krydret med billeder fra pigernes skoler og fra arbejdet i Kenya. Find os her