Nenkashe, Danmark

Støtteforeningens formål
“Støtteforeningen til projekt Nenkashe Educational Center” er en almenvelgørende forening, hvis formål det er at yde støtte til skoleprojektet NEC i Kenya. Projektet betaler skolegang og daglige fornødenheder for masaipiger, der er flygtet fra pigeomskæring, vold eller tvangsægteskab. Projektet er oprettet af Silole Mpoke Grønlykke, som selv er masai og som har arbejdet som sundhedsplejerske i København. For nogle år siden vendte Silole hjem til Kenya for at virkeliggøre sin drøm om at give masaipiger mulighed for skolegang og uddannelse. Den danske “Støtteforening til projekt NEC” er stiftet af danske kolleger til Silole i 2011.

 

Vil du være medlem, sender du dit navn og din mailadresse til medlem@nenkashe.dk. Samtidig indbetaler du et årskontingent på 150 kr. for voksne. Børn under 15 år betaler 50 om året.

 

Pengene overføres til foreningens bankkonto; reg.nr. 2112, konto nr. 4383 326 120. Betaler man fra udlandet, er foreningens IBAN: DK8620004383326120 og bankens BIC (NDEADKKK).

Angiv venligst navn og e-mailadresse når du sender penge til Nenkashe, – så kan vi både sige tak og kontakte dig igen!

 

Foreningens administration er baseret på frivilligt arbejde og al information sendes via nettet, derfor har vi meget få omkostninger til administration. Vi udsender nyhedsbrev 2-3 gange årligt på mail – derudover kommer der jævnligt nyt her på hjemmesiden.