Aktiviteter

Nye måder at indsamle penge på!

På idemødet i marts Kom der mange ideer frem om, hvordan vi kan indsamle penge til pigerne i Kenya – uden af afholde den store arbejdskrævende støttefest. Nogle af ideerne er i støbeskeen, andre er allerede planlagt og “KribleKrable”-turen er en realitet, som du allerede nu kan tilmelde dig.

Krible Krable

Vi har været så heldig at Jens Hæstrup, har arrangeret en udflugt til Naturpark Amager for forældre og bedsteforældre med børn og børnebørn den 10. juni 2018 kl 10:30 – 14:30.

Ibs båd

Sejltur til Saltholm

Gode sejlervenner har arrangeret en herllig tur med motorbåd  til Saltholm. Begge kender øen og dens små finurlige steder. Vi sejler afsted fra Sundby Sejlforening, Amager Strandvej 15, søndag den 8. juli kl 10:30 og er tilbage igen kl ca 15.

Loppemarked

Vi har tre stadepladser på det populære loppemarked bag Frederiksberg Rådhus i år, lørdag den 28. juli, lørdag den 4 august og lørdag den 25. august. Kom og gør et godt køb.

9423 (2)
Frederiksberg kommunes musikhus,
Metronomen,
Aksel Møllers Have

Støttefest og andre “fundraising” aktiviteter

Den årlige støttefest for medlemmer og andre interesserede finder i år sted den 22 september i Metronomen på Frederiksberg. Det bliver en fest i mindre skala end vi har været vant til gennem nogle år, men dels kan vi ikke længere regne med at  råde over lokalerne i Johan Borups Højskole, dels slår vores kræfter ikke rigtig til længere, til så arbejdskrævende et arrangement. Vi vil i stedet satse på flere mindre, men stadig festlige og fornøjelige arrangementer! Mere om det efterhånden som planerne ligger klar!

Afholdte aktiviteter i de forgangne 12 måneder

Idemøde den 22. marts med temaet: “Andre måder at indsamle penge”

Generalforsamling, fandt sted den 22. marts 2018

Støttefesten 2017 fandt sted den 30. september

Foredrag

Har I lyst til, at høre mere om Nenkashe Educational Center i Kenya, kan I aftale tid til et foredrag, krydret med billeder fra pigernes skoler og fra arbejdet i Kenya. Find os her