Spring til indhold

Godt nytår 2024

  Godt nytår 2024

  Tak til både medlemmer og venner af Nenkashe for jeres store støtte til masaipigernes skolegang i året der gik. Det har været et fantastisk år. Året startede med udgivelse af vores smukke jubilæumsskrift, som beskriver hele støtteforeningens historie, og hvordan det er gået pigerne. Der er stadig jubilæumshæfter tilbage til interesserede medlemmer. Vi kan glæde jer med, at indsamling i år endte med det flotte resultat, 98.318 kr.,

  Billedet viser bagsiden af jubilæumshæftet

  I sommer afholdt vi et velbesøgt loppemarked i Højskoleforeningens have, en dejlig dag med fin fortjeneste.

  Årets sidste begivenhed var vores sidste julemarked. Også her fik vi et fint overskud, som bragte årets samlede indsamling på på 20.000 kr mere end vores målsætning på 80.000 kr. Også her skal der lyde en stor tak til alle jer, der arbejdede hårdt på selve dagen, og til alle jer, der kom og købte ind. Også en stor tak til Vibeke Lemche, som sørgede for at Nathanaels koret kom og sang julen ind med os.

  Julemarked i Metronomen d. 25/11-2023

  Godthåbsvej 33 på Frederiksberg, tæt ved metrostationen Aksel Møllers Have og bus 2A.

  Vi åbner kl. 11 og lukker kl. 15.

  Nathanaels koret med dirigenten Kathrin Thelén synger julen ind kl 12:30.

  Vi byder på en hyggelig familie eftermiddag. Vi har fiskedam for de mindre børn og forskellige salgsboder, hvor de voksne kan gøre de første julegaveindkøb. Her er både småkager, julepynt, kunsthåndværk og smukke ting fra Kenya til salg. Vi har også lotteri med masser af fine gevinster.

  Caféen byder på godt til ganen for både børn og voksne.