browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Posted by on October 18, 2021

Julemarkedet er desværre aflyst

pga covid-19

I stedet for julemarkedet planlægger vi at holde høstfest lørdag den 3. september 2022 i Højskoleforeningens Have på Damstien i Vanløse, og vi er så heldige, at Silole planlægger at deltage i festen.

Lige nu har vi en hel del julepynt, småkager og syltetøj til salg, resten håber vi at sælge på sommerloppemarkedet og til høstfesten. Hvis I er interesseret i at købe noget af det, skal I bare kontakte os på

medlem@nenkashe.dk

Her er et eksempel på julepynt

Julemarked

Metronomen

Godthåbsvej 33, Frederiksberg

lørdag den 13. november 2021 kl 11 – 16

Vi byder på en hyggelig eftermiddag med sang og musik. Lykkehjul snurrer for børnene og de mindste kan fiske pakker i Fiskedammen eller tumle sig i puderummet.

I salgsboderne kan du vælge mellem fint forarbejdede forklæder, tehætter, strikvarer og meget mere. Afrikaboden byder på det finurligt og fint masaihåndværk og afrikanske kurve og stoffer mm. Vi sælger også honning, hjemmelavede småkager og syltetøj, små fine planter og masser af julepynt. Der er et stort lotteri med gavekort, vin og lækkert køkkentøj – doneret af velvillige butikker og virksomheder.

Og husk, at alle pengene går til masaipigernes skolegang i Kenya.

Caféen byder på lækkerier til både børn og voksne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *