Spring til indhold

Medlemsnyt

  Kære medlemmer og venner af Nenkashe

  Nu er der kun godt en måned til støttefesten den 6. oktober, og forberedelserne er i fuld gang! Der skal være auktion, banko, loppemarked, catwalk, fodmassage, nybagte kager, god kaffe, udskænkning af godt øl og meget, meget mere – alt sammen for at skaffe så mange penge som muligt til pigernes skolegang, skolepengene, uniformerne, bøgerne osv. Derfor er der også brug for mange hænder. Hvis du har tid og kræfter til at hjælpe med et eller andet, så sig til! Send os en mail på adressen nenkashe@nenkashe.dk eller kontakt os pr telefon: 40 77 99 21 eller 30 22 54 58.

  Måske er der også nogle der har loppeting de gerne vil bidrage med, eller større ting til auktionen. Det er også velkomment.

  Vi håber at festen bliver lige så vellykket som sidste år, både med hensyn til stemning og med hensyn til det indsamlede beløb. Kom og tag venner og familie med! Fortæl alle du kender om vores støtteforening og om festen! Det er også en måde at bidrage på.

  Vi er rigtig glade for at vi i år får Silole på besøg, så vi kan høre fra hendes egen mund hvordan det går med projektet. Desværre ser det ud til at Zippy, Siloles nærmeste samarbejdspartner, som også var inviteret, er forhindret i at komme med, selv om alt var lagt til rette for at begge kunne komme. Zippys helbred er desværre ikke godt nok til at hun kan få en rejseforsikring, ser det ud til.

  De bedste hilsner

  Bestyrelsen, Nenkashe,dk