Kære medlemmer og venner af Nenkashe, Danmark

Foreningen har afholdt sin første ordinære generalforsamling, og kan byde velkommen til bestyrelsesmedlem Bente Søefeldt, suppleant Inger Jacobsen og til revisorsuppleant Claus Stougaard-Andresen. Samtidig siger vi stor tak til de to afgående medlemmer af bestyrelsen.

På siden med “Referater” kan I finde Beretning for 2012 og Referat fra generalforsamling den 27.3.12

På generalforsamlingen kom Else Marie Buck med friske nyheder fra sit nylige ophold i Kenya. Hun boede i en periode hos Silole Mpoke Grønlykke, og deltog i flere rejser til pigernes kostskole. Hun deltog også i foreningens samarbejde med forældrene, hvor foreningen blandt andet skriver kontrakt med forældrene om at pigerne ikke bliver omskåret og tvangs-bortgiftede, og at de får lov at fortsætte deres skolegang. På siden “Kenya-News” kan I finde Else Maries beskrivelse af turen.

– Og så skal vi igang med at virkeliggøre nogle af de mange gode ideer, som kom frem på generalforsamlingen. Vi overvejer at afholde et medlemsmøde eller et “åbent bestyrelsesmøde” i begyndelsen af juni måned, for at drøfte efterårets arrangementer, Støttefest m.m.

Rigtig god påske til alle fra bestyrelsen for Nenkashe, dk