Spring til indhold

Medlemsnyt

  Kære medlemmer og venner af Nenkashe, Danmark

  Foreningen har afholdt sin første ordinære generalforsamling, og kan byde velkommen til bestyrelsesmedlem Bente Søefeldt, suppleant Inger Jacobsen og til revisorsuppleant Claus Stougaard-Andresen. Samtidig siger vi stor tak til de to afgående medlemmer af bestyrelsen.

  På siden med “Referater” kan I finde Beretning for 2012 og Referat fra generalforsamling den 27.3.12

  På generalforsamlingen kom Else Marie Buck med friske nyheder fra sit nylige ophold i Kenya. Hun boede i en periode hos Silole Mpoke Grønlykke, og deltog i flere rejser til pigernes kostskole. Hun deltog også i foreningens samarbejde med forældrene, hvor foreningen blandt andet skriver kontrakt med forældrene om at pigerne ikke bliver omskåret og tvangs-bortgiftede, og at de får lov at fortsætte deres skolegang. På siden “Kenya-News” kan I finde Else Maries beskrivelse af turen.

  – Og så skal vi igang med at virkeliggøre nogle af de mange gode ideer, som kom frem på generalforsamlingen. Vi overvejer at afholde et medlemsmøde eller et “åbent bestyrelsesmøde” i begyndelsen af juni måned, for at drøfte efterårets arrangementer, Støttefest m.m.

  Rigtig god påske til alle fra bestyrelsen for Nenkashe, dk