Spring til indhold

Sikke en Støttefest

    Loppemarkedet bugnede, pigerne på Catwalken strålede i deres afrikanske dragter. Auktionen blev styret med humør og ekspertise, mens ”Den blå heks” tryllebandt børnene med sit dukketeater. Siden gik børnene på jagt efter nyt legetøj på børneloppemarkedet. I ”fodhjørnet” nød folk deres luksus fodbad, mens der blev der flettet afrikanske fletninger og sat flotte afrikanske tørklæder lige udenfor. Bankospillet fik høje, glade råb med på vejen og pigerne i kaffe / sandwichboden nød, at pengene strømmede ind i kassen, mens mændene arbejdede med det lækre Bunker Beer.

    –  og midt i det hele gik Nenkashes medstifter Silole rundt iblandt os alle og nød tanken om at pigernes skolegang blev sikret i de næste måneder.

    Festen blev afsluttet med middag for alle oprydderne, endnu en af de fantastiske gaver.

    Tusind tak til alle gavegiverne og til alle jer, der var med til at hjælpe os med at forberede og gennemføre denne store begivenhed.

    Allerede nu ved vi, at Støttefesten 2012 gav endnu flere penge end sidste år. Så snart hele regnskabet er opgjort, kan I se hvor meget nærmere vi er kommet målet for 2012.