Spring til indhold

Støttefesten 2011

  Støttefesten blev en fantastisk dag takket være alle vore generøse gavegivere plus Flemming Jensen og Jess Myrthu – og takket være en stor indsats fra ihærdige medlemmer og nytilkomne hjælpere, men også fordi så mange mennesker kom og tømte deres lommer for kontanter.

  Tusind, tusind tak for jeres overvældende gavmildhed og hjælpsomhed!

  1. juni var vi en håndfuld mennesker med det til fælles at kende Silole og have ubegrænset tillid til at hvad hun gør, er det rigtige. Nu få måneder senere er vi blevet så mange, mange flere, og et fint og stemningsfuldt arrangement blev stablet på benene; næsten alting lykkedes!

  Selv håndklæderne!

  På en kostskole nede i Kenya vil der nu være 32 piger som intet, virkelig intet, ejer i verden – de stikker af i bare fødder – bortset fra et fedt, lækkert håndklæde fra Illums Bolighus. Med deres navn broderet på!

  Sammen med disse håndklæder sender vi nu takket være jer en stabel penge afsted, så der er til flere semestre på skolen.

  Festen har givet os mange nye medlemmer – og der kommer stadig flere næsten hver enste dag – det har bragt vores indsamlingsstatus op på 66.771 kr., mere end dobbelt så meget, som det mål vi satte os i sommeren 2011 – er det ikke fantastisk?

  TAK FOR JERES HJÆLP!

  De varmeste hilsener

  Bestyrelsen, nenkashe.dk